078 651 11 17

Extronics Ex Camera 502 - Zone 0

De Extronics Icam 502 digitale fotocamera is voor inspecteurs, comission engineers en technici op plant waar ATEX zones gelden het ideale gereedschap. Naast de ATEX camerafunctie is in het toestel een memorecorder ingebouwd waardoor u snel uw waarnemingen naast de foto ook verbaal kunt vastleggen. Dit maakt het mogelijk rapportage snel en eenvoudig te laten verlopen.

De stevige camera is voorzien van rubber buffer tegen stoten en vallen en is zelf van een onverslijtbare kunststof. Licht van gewicht en de compacte afmetingen maken het mogelijk de camera in uw zak te dragen, zodat u zich veilig en met twee handen vrij kunt bewegen over trappen, bordessen of moeilijk toegangkelijke plaatsen. De camera weegt zo'n 200 gram en is geschikt voor bediening met slechts één hand.

De lens van de digitale camera bestaat uit een auto-focus high performance lens met beeldsensor van 5 megapixels zodat u een A0 afdruk pixelvrij kunt weergeven. Als flitser is een 4-LED-flitsunit voorzien die in de meest donkere omgeving presteert. Geavanceerde opnamechip voorzien van anti-tril en beeldscherpte technologie biedt de Extronics 502 beelden van hoge kwaliteit in iedere situatie op locatie.

ATEX II 1 G Ex ia IIB T4 Ga II 2 G Ex ia IIC T4 Gb, M1 Ex ia I Ma 0°C to +60°C

 

Atex camera zone 0
atex camera huren bij Metesco, tankinspectie
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zone 0 Intrinsiekveilig
  • Hoge kwaliteit auto focus Lens
  • LED-flitser 4 LEDs
  • Tijd en datum op afbeelding
  • Robuust en stootvast
  • Compact en licht, past in borstzak
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.