078 651 11 17

HT PQA824 - 4 kanaals netanalyser

 

De Power quality analysers, ook wel schrijvende meters van HT-Italia zijn momenteel de meest innovatieve instrumenten die de kwaliteit en specificaties van andere merken overtreffen. Metesco Nederland verkoopt deze state of the art instrumenten met groot geheugen en functies tegen een scherpe prijs.

 

Snel uw inzicht in energieverbruik in kaart brengen, netkwaliteit monitoren en via intuïtief te bedienen software uw rapportages verrichten of voorbereiden. De PQA824 is bestemd voor snelle metingen aan bijvoorbeeld frequentie gestuurde machines en registreert parameters in elektrische spanningsnetten van enkele fase tot 3 phases inclusief lekstromen en metingen over de 0-leider.

 

Het model is volledig ontworpen in Windows CE-omgeving die het mogelijk maakt de analyse van een enorme hoeveelheid gegevens met gemak en ongekende snelheid te verwerken. Geschikt voor meten van energie, harmonischen, pieken, dalen, frequentie enz. Snel bedienbaar innovatief ontwerp voor de meest voorkomende behoeften. Voorzien van groot kleuren TFT grafisch display (320x240pxls) met directe interactie (aanraakscherm).

 

Het instrument beschikt over een aantal voorgeprogrammeerde meetprogramma's waarmee een snelle meting kan worden gestart. Deze programma's kunnen uiteraard nog worden aangepast naar de wens van de gebruiker, simpelweg door het aan- of afvinken van de parameters.

 

  • Voldoet aan hoge IEC61010 CAT IV 600 V veiligheidscategorie 
  • Voldoet aan NEN-EN-IEC 61000-4-30 klasse B 
  • Beoordelen meetresultaten conform EN50160

 

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

HT Italia schrijvende meters zijn geschikt voor monitoring van elektriciteitsverbruik en noemt men ook wel power logger of power qualitylogger. Je meet onder andere harmonischen, spanning, stroom enz. De meters zijn verkrijgbaar van merken als Fluke, Dranetz, HTItalia, of Hioki. Met deze digitale schrijvende meters kunt u dus gedetailleerd meten wat er plaatsvindt binnen uw spanningsnet.

 

De investeringen in een schrijvende meter zijn hoog. Door te huren hebt u daarmee niet te maken en betaalt u slechts voor de periode dat u huurt. Wilt u er meer dan 1 gebruiken, bijvoorbeeld 10 tegelijk, dan is huren helemaal ideaal. Dezelfde instrumenten, 1 softwarepakket en geen investeringen.

 

Je meet met de schrijvende meter de piekbelasting van de spanning, stroom en het stroomgebruik. Ook kun je verstoringen registreren die steeds vaker voorkomen en oa voortkomen door het toenemend aantal led verlichting.  De spanningsverschijnselen die op het net voorkomen kunnen energieverbruik laten doen toenemen, storingen, trillingen en nog veel meer.

 

power quality analyser verhuur
HT PQA824 - 4 kanaals netanalyser
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Vastleggen snelle pieken/dalen
  • Robuust apparaat, eenvoudig in gebruik
  • Duidelijke kleuren touchscreen display
  • Intuïtieve software
  • Geleverd met meetsnoeren
  • Geleverd met flextangen tot 3000Aac
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.