078 651 11 17

Strainstall Weegcel tot 500 ton

500 tons drukdoos of weegcel van Scotload / Strainstall. Deze drukdoos wordt standaard geleverd met een Smartload handunit, welke een draadloze connectie maakt met het meetinstrument tot op 350 meter.

De loadcells kunnen ook worden geleverd met bekabelde handset, standaard 5 meter kabel, langer op aanvraag. Alle drukdozen en trekklokken van Scotload kunnen daarnaast ook worden geleverd als Atex variant.  Ook kan er een subsea variant worden geleverd, specifiek voor toepassing onder water.

De weegcellen van Scotload zijn uiterst betrouwbaar, nauwkeurig en hebben de mogelijkheid om de data op het instrument zelf te loggen. De handunit is geschikt voor het aansturen van meerdere Smartload instrumenten, tegelijkertijd.

Metesco verhuurt en verkoopt de drukdozen van Strainstall. Heeft u een andere capaciteit nodig dan 500 ton? Wij kunnen deze drukdozen ook met 100 ton en 1000 ton capaciteit leveren.

Weegcel 500 ton Strainstall . Metesco
Smartload handset Scotload - metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit 500 ton
  • Voorzien van Smartload® technologie
  • Nauwkeurigheid ca. 0.25% f.s.
  • Draadloos of bekabeld
  • Atex zone 1 en 2 variant
  • Datalogging op instrument zelf
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.