078 651 11 17

Vshooter - Trillingsmeter fotocamera

Optimaal werkende machines veroorzaken geen trillingen. De praktijk is weerbarstiger. Trillingen door onjuiste fasebelasting, defecte lagers of onjuiste uitlijnning, kromme assen etc, tientallen oorzaken zijn aan te wijzen waardoor trillingen ontstaan.

Synergys Technology heeft een innovatief instrument ontwikkeld wat snel en begrijpelijk de machineconditie letterlijk weergeeft in een foto. Deze innovatie ontwikkeling welke is gepatenteerd is nog nooit eerder vertoond.

Machinetrillingen kunnen niet vroeg genoeg worden gedetecteerd omdat wanneer trillingen daadwerkelijk doorzetten de schade vaak leidt tot productiestilstand en of schade aan machines en omgeving.

Met de vShooter bent u in staat trillingen inzichtelijk te maken en op foto vast te leggen samen met de machine, de aard en mate van trilling en nog veel meer. Deze gepatenteerde methode van trillingen meten biedt snel en overzichtelijk inzicht en maakt overdracht aan monteurs tbv herstel makkelijker en inzichtelijker.

Met de Vshooter maakt u een foto waarin de pijnpunten worden weergegeven, hiermee wordt rapportage sterk vereenvoudigd.

Bel voor informatie Metesco Nederland. Synergys technology wordt in Nederland vertegenwoordigd door Metesco Nederland.

huur uw meetinstrument bij Metesco
trillingsmeter met camera, huren bij metesco, meetinstrumenten verhuur
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte vibration analyzer
  • Licht in gewicht
  • Visuele trillingsmeter
  • Fotocamera - Machine condition Picture
  • Detecteer onbalans en lagerproblemen
  • Leg probleempunten vast op foto
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.