078 651 11 17

Almemo 2590-4AS - 4 kanaals Logger

De Ahlborn Almemo 2590-4AS is een universeel meetinstrument voor het loggen van een grote verscheidenheid aan grootheden. Het instrument is uitgerust met een helder grafisch display voor het real-time monitoren van metingen.

 

Voor het meten met deze datalogger worden sensoren voorzien van een speciale datastekker. Het instrument herkent hierdoor de sensoren direct, er zijn geen instellingen vereist, een zeer gebruiksvriendelijk plug & play systeem.

 

Het instrument heeft 2 of 4 meetkanalen, waarin verschillende sensoren tegelijkertijd kunnen worden aangesloten en gemonitord. Deze datalogger biedt ongekende mogelijkheden.

 

Het instrument kan tot 10 metingen per seconde registreren op basis van 1 sensor. Standaard slaat het instrument data op in het interne geheugen. U kunt er ook voor kiezen om een geheugenmodule mee te bestellen, hierin zit een standaard SD card. Data uitlezen vanaf het interne geheugen verloopt via een datakabel + software. De data van de geheugenmodule kunt u uitlezen met een SD card reader. De output is een excel bestand.

 

Typische metingen die worden uitgevoerd met dit instrument:

 • Drukmetingen
 • Temperatuur en Luchtvochtigheid metingen
 • Kracht en Koppel metingen
 • Luchtsnelheid metingen
 • Klimaatmetingen

De Almemo 2590-4AS wordt geleverd als complete kit met USB datakabel, software en een koffer. Optioneel kan de geheugenmodule worden meebesteld, zodat u eenvoudig meetwaarden in Excel kunt uitlezen.

Metesco levert altijd een Nederlandstalige snelstart mee, Iedereen die een smartphone kan bedienen, kan metingen uitvoeren met de Almemo 2590-4AS!

Wilt u een gebruiksvriendelijke datalog systeem kopen? Neemt u vrijblijvend contact op met Metesco, wij stellen graag een passende set voor u samen.

 

 

Almemo 2590 datalogger, huur uw 4 kanaals datalogger bij Metesco
4 kanaals datalogger huren of kopen bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • 4 kanaals datalogger
 • Geschikt voor 65 typen sensoren
 • Meet druk, kracht, temperatuur etc.
 • Tot 10 metingen per seconde
 • Sensoren worden automatisch herkend
 • Meetwaarden in software of Excel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.