078 651 11 17

Hydrajaws Mk2 - Wall tie tester

De Hydrajaws Wall Tie tester kit MK2 is specifiek ontwikkeld voor het controleren en testen van spouwankers. Meetbereik tot 10kN, af te lezen op de analoge of digitale manometer. Ook dit instrument is compatible met de nieuwe bluetooth app. Hiermee slaat u metingen op en stelt u overzichtelijke rapportage op.

Het instrument wordt geleverd inclusief draadadapters M5 en M6. Optioneel leverbaar met speciale external wall tie adapters voor 8mm-10mm-12mm en speciale inset wall tie adapters 6mm-8mm-10mm. (zie afbeelding)

Bij het toepassing van dit instrument werkt de gebruiker volgens de DD140 richtlijnen (Wall ties. Recommendations for design of wall ties).

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Hydrajaws Mk2 - Wall tie tester
Hydrajaws Mk2 - Wall tie tester
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Spouwanker testen tot 10kN
  • Analoog en digitaal leverbaar
  • Leverbaar met bluetooth optie
  • Meten volgens DD140
  • Kit inclusief M5 en M6 adapters
  • Optioneel tot 12mm adapters
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.