078 651 11 17

Proceq Voeghardheidsmeter PM OS-120

De Proceq Pendelhamers of Original Schmidt terugslaghamers voor beton en zachte steensoorten. De Terugslaghamer van Proceq is ontwikkeld in samenwerking met TNO en wordt ingezet voor metingen volgens de CUR aanbeveling 61:2013. Ook staan er richtlijnen vermeld in EN-12504-2 en EN-13791.

Pendelhamer PM is ontworpen voor testen van de voegmortel tussen metselstenen als in Nederland veelal is voorgeschreven in bestekken. Het heeft een speciaal ontwikkelde plunjer die tussen de voegen past en waardoor de rebound waarde van metselwerk kan worden gemeten. Op basis van de gemeten rebound waard kan dan de kwaliteit van de metselmortel worden bepaald.

Pendelhamer type PM is de slaghamer speciaal uitgerust voor meten van drukvastheid of hardheid van voegen tussen metselwerk en voorzien van speciale dunnen slaghamer.

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Voeghardheidsmeter huren of kopen
Pendelhamer OS120 PM Proces Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Speciaal voor voeghardheid
  • Eenvoudige bediening
  • Nauwkeurig voeghardheid meten
  • 0.833Nm slagenergie
  • Voor iedereen bruikbaar
  • Snelle levertijd voor huur en koop
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.